Monday, October 21, 2013

Cik baby sudah tiada


Dah lama bersawang blog ni. Rindu sangat sebenarnya. Tapi banyak sangat halangannya.. hehe... (alasan.. :P)
Halangannya itu mungkin FB kot. hehe.. Tapi FB tak sama dengan blog. Blog ni berkali2 boleh renung2 dan baca balik. FB, entah kat mana status kita tu. Hmm.. maka wajiblah kembali berblog dengan tegar. :)

Sebenarnya nak cerita tentang cik baby. Lepas raya hari tu, saya disahkan pregnant baby #3. Happy yang teramat sangat. Memang sedang merancang untuk menambah ahli keluarga lagi. Dan Allah perkenankan doa kami. Alhamdulillah.

Cuma..........
3 minggu lepas, cik baby sudah tiada lagi. :(
Sedih memang sedih. Sedih giller... Tapi segala yang terjadi tu kan adalah datang dariNYA. So, siapalah saya untuk tidak menerimanya dengan redha. Saya percaya, segala yang berlaku itu pasti ada hikmahnya. InshaAllah.

Cerita tentang baby dalam FB saya, boleh klik link ni ya.
Cik baby #3

Nota tangan saya : Moga lepas ni bersemangat untuk terus menulis dan membebel di sini. :)


3 comments:

kinna said...

owh...ramai jugak kwn saya yg jd gini...kantung kosong lepas 12 minggu

lailasani said...

ermm.. thanks kinna...

kantung ni belum kosong masa ni.. tp kosong lepas seminggu.. baby dah gugur dah...

InshaAllah... terima dengan hati yang redha... :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Blog Widget by LinkWithin