Thursday, October 7, 2010

Not for sale!

 Freezer Mistral MFZ-101U
Harga RM750 
Boleh refer kat sini utk beli kat mana, saya beli kat kedai Sun City Electronic, Taman U, Skudai.
Yang penting boleh tawar menawar..:)

Terima kasih bebanyak Cik Puan Ealyie kerna telah memecahkan kebuntuanku memilih deep freezer. Memang menariklah freezer ni sbb senang nk manage stok ebm. Alhamdulillah, rejeki bb dinie dan kakak damia melimpah ruah kali ni. Syukurrr.........
Tapi bukan utk dijual ye!! :P (takde sape nak beli pun kan... hehehe)


 ebm dalam proses pemindahan ke deep freezer

Nota tangan saya : gambar2 ni bukan mau menunjuk2, cuma ingin berkongsi kegembiraan menyusukan dan mengumpul stok ebm. kepada ibu2 dan bakal ibu,  moga kita semua dipermudahkan dalam menyusukan anak2 kita dengan titisan susu ibu yg tak ternilai harganya.

16 comments:

Sayang.Ibu said...

clap clapppp...
tahniah kak.. sungguh kagum tengok stok tu

Rhyati said...

perghhhhhhh.. tabikkkkkkk!!!

yatie chomeyl said...

woooo banyoknyo...bestnyo k.laila :)

MuzZz said...

waaaa....banyaknyeeee...
da masuk dlm wish list utk next bb..heheh..

lailasani said...

intan,
time kasih.. time kasih...
alhamdulillah rejeki...

tie,
hohohoho... tabik balik sbb mung lebih 'ibu susu'.. heheheheh
alhamdulillah, kali ni murah rejeki DD....

yatie,
:)
hati bunga2... alhamdulillah, harap2 kali ni tak menangis sendu lagik tak cukup stok...

muzz,
wajibbbbbbbbb masuk... hehehehe..

altuty said...

k.laila,

how much is the freezer tu? wishlist ni

lailasani said...

tuty,

rm750..
harga sebnr 1K+.... tokey kedai bg rm830...
lepas tawar menawar... rm750...

cc said...

mak oiii bnyknya botol...mcm kilang susu :p

thehehehee

slmt menyepam dengan lebih jayanya! :D

lailasani said...

cc,
heheh.. i mmg kilang susu.. kilang susu utk ank i laa.. :)
thanks cc

Suliana said...

klu fridge mcm ni, brp botol boleh muat? klu deep freezer mana yg lebih elok? katakan la klu tak simpan EBM lagi, apa yg boleh simpan dlm fridge ni??

che nor said...

peti mcm ni mmg utk simpan beku saje ke termasuk yg kat bwh tu?cn tak prnh tgk peti cam ni.ape name peti cam gini yer?

lailasani said...

suliana,
brp btl buleh muat?? hmm...taksure.. tp rasanya dh cecah 100++,kebyakan guna btl bumble bee. ni adalah deep freezer juga cuma dia jenis drawer je. kalau tak guna utk ebm,blh guna utk letak bhn2 mentah utk msk cam ayam, ikan dll. fungsinya spt freezer biasa. hrp penerangan ni blh mbantu....

che nor,
mmg sejuk beku jer... sekrg ni dh ada bbrp jenis yg kuarkan deep freezer berdrawer ni mcm elba & faber yg alel tau. nama dia deep freezer, same je ngan deep freezer yang lain2.

Anonymous said...

leh tny guna frezer ni sumer susu tu leh beku ker...sbb sy bli frezer morgan tp xbeku2...syg jer susu...xleh thn lme...huhuhu

lailasani said...

alhamdulillah, semua beku je. takde yg cair pun. dan sangat cepat bekunya...
siannya susu2 tu.. sayang... cuba tanya org kedai, kot2 freezer tu rosak ke kan....

Deq's Qienz said...

Ya Allah seronknya kalo dapat fully BF cm akk..salam kenal, ekceli sy tgh gugle pasai bf..hasrat hati nk fully BF juga..hope mnjadilahh

ZU FAUZ said...

Salam kak oi nk pakai lagi ker freezer nuh klaw dh x nak pakai letgo kat sy jelaa klaw elok lagi sy nk pakai pm sy ataw wasap je no 0173586335

Blog Widget by LinkWithin