Monday, June 13, 2011

Happy 3rd birthday to damia chan!!!

Sambutan kecil2an kita berempat.:)
 kek adalah hasil kerja tangan adik seofis, cik puan majiah.
kalau berminat nak tempah silalah ke sini.

Doa mama, moga damia jadi anak yg solehah dan sentiasa diberkati ALLAH...
Andainya bukan kerana hadirnya damia dalam hidup mama.....
.......mama tidak kenal apa itu erti 'mama' yang sebenar...
.......mama tidak akan tahu sejauh mana kasih sayang bonda mama terhadap anak2...
........mama tidak akan pernah merasai apa itu pengorbanan seorang ibu terhadap anakandanya....
........mama tidak akan bergelar mama seperti hari ini.....
Terima kasih ALLAH kerana memberikanku peluang dengan hadirnya permata hatiku, NUR DAMIA HARYSA......


Mama sayangkan damia yang tiada galang gantinya... Semoga hidupmu terus disinari cahaya kebahagiaan, INSYAALLAH.....
tak sabar nak tiup dah niii.. :P

yeayyy!! akhirnya papa bagi tiupp...

tak padam padam laaaa...

mari kita potonggggggggggg...

7 comments:

ibuaiman said...

Salam Lela..
Hepi besday Damia..nmpk Damia very the mature la, rambut berketak...hehe...kalau Aqilah bagi pakai baju takde lengan, dia cakap seksi, malu...huhu...

Auntie Nor doakan moga Damia menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat...Amin

lailasani said...

salam cn,

hehehe... nampak matured ke? manja nii cn.. hohoohoh.. bagusnye aqilah.. mmg ajar dia pakai baju sopan2 ke cn? mmg bagus gitu sbnrnya kan, ajar2 dr kecik2 lagik...

insyaallah.. AMINNN...thanks cn

ibuaiman said...

Dulu2 ms baby ade gak beli bj takde lengan, tapi sekarang takde dah. Aqilah dah tak suka pakai bj gaun. Suka baju t-shirt power puff girl ke, princess ke, dora dan paling suka warna pink. Yang bab cakap seksi baju takde lengan tu, cn tak ajar pun, anak pengasuh yang ajar...hehe

Princess Lavender said...

Slm..
kak lela..link kak letak tuk kek tu tak dpt buka la..huhu...nk tgk blog dia.cntik sgt kek dia buat...
mana tau dia buat kelas ke..nk join..hehe

p/s: happy birthday damia....moga jd anak yg solehah n happykan mama n ayah..amin:)

lailasani said...

ida,
dh betulkan dah link tu... sori tsilaps...
setakat ni dia tak bukak kelas lagi kot.. tp nti2 taktau laa... mmg kek sangat2 cantikkk dan kemasssssss! 100% utk deco tu...
kot2 tak dapat gak..

ps:thanks... insyaallah AMINNN....

Anonymous said...

happy birthday damia!!
damia cantek sangat macam anak dara dah ;)

-jiran 55

Br Noticias said...

Happy birthday Damia =)

Blog Widget by LinkWithin