Saturday, March 15, 2008

HoNeYMooN YG Ke..? (PaRT 1)

Ermm... lame benor dah tak update... sebabnye... tak banyak mase terluang... ade mase lapang sikit je... nk berehat2... hehehe... ikut pesan ibunda kawan baik aku... sekarang ni je laaa kalau nak lepak2... kalo bb dah kuar nanti... jangan harap laaaaaa.. hehe... aku pon selalu lee ingat pesan ibunda dia tu...

Ni nak cite pasal honeymoon aku yang ntah ke berapa... hehehe... yang pastinya.. 1st anniversary kami... Sedar tak sedar dah setahun rupanya kami hidup bersama... Alhamdulillah.... moga2 kami kekal sehingga hujung nyawa.....

Destinasi honeymoon?? dah citer sikit lam posting yang lepas... kami memilih Langkawi.. aku laaa yg teringin sangat nak gi sane... tader sebab yang konkrit ponn... saje nk mengimbau kenangan zaman sekolah rendah.. mase tu darjah 6.. ada rombongan sekolah pegi sane...
kitorang booking flight punye laaa awal giler... mase tu air asia buat promotion.. murah gak laa... lebeykurang rm177 pergi balik... tp... tak sangka plak lam keadaan boyot ni nk men'travel'kan diri.... hmm.. sib baik dah 24 wks... so.. tak perlu nk ambik surat doc utk naik flight... Mase tu berdebar2 n takut2 gak... tp doa jelah semoga bb selamat....

Ni gambar2 mase 1st day kat sane.... gambar2 lain insyaallah akan diupload oleh cik abe ku lam fpage.. sanilaila
Ni gambar bear lam keta yang kami sewa.... beh gak laaa keta ni sbb kami dapat fiat punto dgn harga yang murah... rm60 sehari... sebabnya mase kami pergi tu bukan peak season... so.. memang buleh pilih keta ape yang kami berkenan.... kriteria utama.. keta kecik... dan bukan kancil... hahahha... jahat betol kami takmo kancil.... memilih!! kekeke... sbb dah ade pilihan kann....

Ni tempat kami menginap... Aseania Resort.... kesimpulan... tok best...!! hahaha....
Kami berjalan2 ke Pantai Cenang... Saje cuci2 mata... ramai jugak orang walaupun bukan cuti panjang...
Cik abe ku ni rupanya ade seni gak orang nye.... Dia ambik pasir2 yang basah tu n nk tulis nama2 kami kat tepi pantai..... tapi sayang nyaaaaa.....Terpadammmm....... dek ombak... ciannnnn... :(
Cuba lagikk...... tapi size nye dah dikecikkan sikit supaya cepat siap... karang kene padam ngan ombak lagi... hehheheh...
Akhirnya.. cik abe berjaya jugak siapkan nama kami.... err.. baru nama.... hehehehe...


....................bersambung..
......................................HoNeYMooN YG Ke..? (PaRT 2)




Blog Widget by LinkWithin