Thursday, July 16, 2009

Sungguh Menyampah...

Bermula hari ni sy kena isi form visit ke klinik utk mengepam. Boring nyaaaaa!!
Setiap hari nk kena isi form dan kena ambik sign/chop boss! Sedangkan boss saya dh sedia maklum pun yg sy pi mengepam setiap hari. Sy tak tau laaa manusia mana yg pendengki itu. Semalam sy hampir2 nak tanya org2 yg melepak kat klinik tu... DAH ISI FORM KE DATANG LEPAK2 n BORAK2 KAT KLINIK NI???
Tapi sabarrrrrrrrrrrrr......... kang ada org hangin ngan saya dan sy langsung tiada tempat utk mengepam pulak...
Sebenarnya ada satu stor sbg alternatif utk sy mengepam, tp sudah dicabut pulak aircond kat dalam tu... Kalau mengepam setgh jam gitu, boleh berpeluh ketiak... :P

7 comments:

QM said...

Gosh laila...
Nak panggey diaorg ni binatang, binatang pun tau time nak menyusu...MESTI gi menyusu

haiz...sabar je la

apa kata you kaw-tim dgn bos you, form tu isi banyak2 kasi dia sign terus banyak2...

precious innocent said...

nak pump pun nak kene isi form? x paham lah...

dah tu, org yg smoking ada isi form jugak x? woot woot!!

-mama emma-

lelosani said...

kak farah,
itu laa ek... geram sungguh saya...
tp arini sy isi jugak form tu then submit kat boss. boss sy ckp lecehnyaaaa nk kena isi tiap2 hari. dia terus pergi jumpa manager HR supaya dimansuhkan sbb dia kata as long as dia tau sy pergi mana dan dah bagi approval, tak perlu laa nk isi borang tu.
lega sikit... skang tgh tunggu ape decision diorg (HR) tu...

mama emma,
aah, sy pun tak paham.. ntah pepe ntah...
sy pun berfikiran sama camtu... nk gi memana kena laa isi form kalo camtu.. waima ke toilet sekalipun... hahahahah...
over sy!!!

ibuaiman said...

lela...
siannyer...saper lar hok DENGKI sangat tu yer...nak buat baik kat anak sendiri pun ade org dengki...sabar yer...nanti settle lah tu...Insya-Allah..cn pun dulu ms kejer kat HKL g nyusu Aiman pun ader org dengki, padahal keje cn sumer pun siap siap kena panggil kaunseling ngan specialist..tp cn jwb sy bkn pegi maner g nyusu anak, abis takkan nak bg anak sy lapar lak...smpi le ni cn ingat org yg dengki tu...

rupernyer ader klinik untuk mengepam yer...bagus tur...cn kat sini pam dlm pantry jer..hehe...

lelosani said...

cn,
dah tau dah sape yg pendengki itu... nti akan disambung cerita kat entry baru.... geram betul rasanya...

aah.. kat kilang normally ade klinik. time doctor takder mmg buleh mengepam kat situ laa... tp ni macam sajeeee jerk taknak kami geng2 mengepam gi klinik lee kot...

MuzZz said...

K.Laila..klu cite ni tak berkesudahan..kita bukak port baru la..kaw tim ngn paktan je..ngehehe..dkt pn dkt..tak kaco orang lain..janji dpt pam.

lailasani said...

muzz, kalu poblem ni berpanjangan jom cari port baru.. heheheh

Blog Widget by LinkWithin