Sunday, July 19, 2009

Bahana kafein... (**Updated**)

Sekarang ni jam menunjukkan pukul 1:13 pagi tp saya dan anak dara saya masih lagi berjaga dek kerana kafein. Dush!! dush!! dush!! padan muka diri sendiri. Dan kesian kat damia jugak. Kecik2 cinonet dh terpaksa berjaga kerana minum SUSU BERKAFEIN. Berkesan sungguh ENCIK KAFEIN terhadap kami berdua. Semua penghuni rumah ini (bukan papa damia aje tau, makbonda sy dan adek serta adek ipar datang jalan2) sudah lama dibuai mimpi. Sy cuba susukan damia supaya dia tidur dulu sbb sy memang SENGAJA minum kopi utk berjaga tapi rupa2nya.... damia pun terkena BAHANA KAFEIN... huhuhu... sgt aktif dan tak menunjukkan ciri2 mengantuk langsung. Aduhaiii.. bilalah puteriku ini akan mengantuk...

Apa damia tengah buat sekrang ni?
.
.
.
.
.
.
.
Tgh main kunci kereta adek sy. Dok hayun2 dan berarak sana sini.... Lagaknye seperti pukul 8 malam je. Sebelum tu dia cuba nk tekan2 keyboard utk menaip seperti sy juga. Tetapi sy berjaya mengalih perhatiannya dgn main lukis2 serta memberikannya pensel dan kertas....

***Akhirnya terlelap jugak puteri saya pkl 1:40 tadi. Bolehlah sy menjenguk sana sini dgn senang hati.. Yeay!!


2 comments:

precious innocent said...

ingat nak tegur kat fb td.. tp malu la... woot woot!!

-mama emma-

lelosani said...

lorrrrrrrrrr.. apo nk dimalukan?? hehehe.. tegur2 lah sy.. hehehe... kita tak pasan sape online sbb fbook jengah sekali sekala aje. sebabnye?? kalau jengah selalu.. harus damia n papa damia tak makan, kain tak berlipat dn segala benda tak siap... sbb AURA fbook kuat sangat. hahahahhaha...

aihh.. blom tido ni wat pe pepagi buta ni? (alamak!! mcm chating kat comment box ni laks.. hehe)

Blog Widget by LinkWithin