Wednesday, July 29, 2009

anak2, mari ustajah ajar alif ba ta yee....

mari anak-anakkk, ustajah nk ajar alif ba ta ni... sy pandai nyanyi alif ba ta sambil nari2 tau...






........ wahai tuan2 dan puan2,
ni bukan mama saya yg paksa atau dera saya suruh pakai tudung tau... ni sy sendiri yg teringin dan mengidam nk pakai tudung. mana aci mama je yg pakai kan...:)
saya pun nk try tudung berawning jugakk...:))


pssttt... nape ade toncet lam tudung tu?
haaa... sebenarnya dh siap2 toncetkan rambut dia comey2, bila tengok mama pakai tudung dia mintak pakaikan tudung jugak. selagi tak bagi, selagi tu laa dok 'NIII.. NIII.. NIIIIIII', so bagi jelah pakai lepaskan gian. hehehe

4 comments:

::Umi Sufira:: said...

Kawaiii!! macam anak orang cina mukanya tuh!;)

ibuaiman said...

same lar mcm aqilah, sibuk nak pakai tudung cn, bila pakaikan tudung cn kat die, suka...cn belikanlah tudung kecik kat pasar mlm kat die, xnak pulak pakai..nak pakai tudung ibu gak..hehe

MuzZz said...

Comei2..haha..baru je nak tanye ape bende toceng kat atas kepala..

lailasani said...

mimi,
sankyu cik mimi..<-damia
mmg ramai yg ckp mcm anak cina. ade soklan lagi bes. ambik kat mana anak cina ni?? hahahha... sabo jelah.. rasa nk ckp ni anak kandung saye!

cn,
aqilah pun same rupanya tapi
damia belasah je tudung ape2 pun.. heheheh.. janji tudung.

muzz,
hehehe.. tenkiu.. tenkiu..
haa.. toncet tu ikat rambut cik..

Blog Widget by LinkWithin