Saturday, March 6, 2010

Reminder kpd pengumpul stamp GIANT!!

Tarikh tutup utk redeem KUALI/PERIUK adalah 11 mac ye kawan2. Jangan ada yg terrrrsimpan lama2 pulak. Konfiden je saya cakap kat encik suami, takpe... tarikh tutup adalah 31 mac. Tetiba tadi tergerak hati nak tengok pulak tarikh tutupnya... 11 MAC!!!
Saya sudah silap komen kat blog mrsimran.... mintak ampun ye mr imran (sbb mr imran yg beria2 dok kumpul stamp ni).. sibbaik belum terlepas lagi tarikhnya.

12 comments:

myfuzzyworld said...

Salam Sis Laila & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

Rhyati said...

jeles..jeles.. giant kat sini jauh sgt.. aku jadi pelanggan mydin yg sokmo kehabisan stok barang je..huhu

ibuaiman said...

lela, cn dah lamer merasa kuali percuma ni..huhu..lps tu byk stamp yang lebih, dlm 20keping gak...cn amik kuali yg dalam tu, yg 130kpg stamp,best kuali ni terutama bila goreng ayam...:)

lailasani said...

zu,
sy dh buat survey tu... hehehe..
harap2 lucky laa...:)

tie,
siannn ko mung...
aku lak, mydin jauh jenukkk.... mmg tak pernah gi... giant mmg dekat gilorsss...

cn,
huwaaaaaaaa....20kpg tak guna? kalau bagi kat org pun dh dpt kuali=130 stamp tu.. huhuhu.. teringin gak kuali tu... tp dh tak sempat dh nk kumpul.. alel tak dpt lagi kualinya... order je semlm... ne tunggu dia call baru buleh gi ambik... benda free, mmg sangt tertunggu2... :P

CatlinaFly said...

dah tgk snugg mei tai u..cung!btw, sy memang dah gi redeem 1 mac ari tu setem giant ni, tapi kuali nye lak abis, so staf giant suh tinggalkan name n no phone.dah smpi, diaorg call

CatlinaFly said...
This comment has been removed by the author.
CatlinaFly said...

re: bergantung kepada keadaan dan berat baby rsanye..kalau pouch memang senang (paling senang rsanye sebab dah siap jahit ddan tinggal pakai je...).tapi one size je kan sebab dah siap2 jahit tu.kena ukur betul2 sebelum beli(bahu ke hip)

ring sling, saiz dia adjustable.tak yah ukur sebab leh adjust saiz. kalau nak tail dia extra panjang, biasenye penjual akan bgtau ade saiz S (tail pendek), saiz M(tail smpi peha kita-mcm sy punye tu) dan L(tail sampai lutut.)

tapi Mei Tai orait (dan tersangat cun!)gak utk baby yang dah besar.sebab dia support kedua2 bahu ,tak macam RS dan pouch cuma support sebelah bahu.rasenye bergantung kepada parent yang nak babywear tu..sy berkenan gak kat Mei Tai tu huhu...

btw, jom join contest kat blog shop sy eh, sy tgk laila duk kat kulai, mane tau leh menang sesi photography utk famili :)

http://kedaigambarkami.blogspot.com

dateline 19mac..

lailasani said...

catlina,
same laaa kita baru gi redeem je stamp giant tu... n mmg kena order dulu.. tak dapat pun lagi..

thanks reply pasal ringsling tu ye... sekrg takleh nk pakai meitai sbb perot boyot. hahaha... nti rasa tercekik je kat mane2 yg tak patut dicekik... :P
ok.. nti maybe nk try ringsling dululah kot... then kalo agak2 susah baru beli pouch sling utk si bb kecit nanti, insyaallah...

ok... contest akan dicuba masuk kalau berkesempatan nk menulis.... susah nk update blog kat rumah sbb si anak dara nk online same... anak dara tido, mama dia pun tido... hohoho

Anonymous said...

salam laila,
your husband boleh ke amik gambar untuk birthday party ye? klu boleh, caj macam mana ye?

jiran 55

lailasani said...

wahai puan jiran...

wsalam.
buleh send email add u kat lailasani@gmail.com tak?
nti kita diskas kat email.
senang sikit...
tq

CatlinaFly said...

ha..cepatla join contest kedaigambar..takde dah kena wat esei :)

http://kedaigambarkami.blogspot.com

contest tamat tgh mlm ni kecuali kalau sy extend..

lailasani said...

worait...
mesti join... hehehe...

mlm ni br buleh wat.
takleh login blog kat ofis. huhuhu

Blog Widget by LinkWithin