Tuesday, January 18, 2011

HAPPY BABY CONTEST *sticky entry sehingga 18 Jan*

 

Thanks Ealyie kerana menge'tag' saya... walaupun hampir nk tarikh tutup dah. Esok pkl 5 petang. Sibbaik sempat cek bila tarikh tutupnya.
Sesiapa yg nak join, sila ke link di atas ye. Hadiah2nya sangat menarik especially utk org2 yg menCDkan baby & bf baby.

Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011


senyum dik, senyummmm...

NUR DINIE HAZIQA BINTI HUSAINI
TARIKH LAHIR 26/08/2010

Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011
 ..... ni bukan senyummm.. gelak.. sambil kontrol ayu gitu.. :)

NUR DAMIA HARYSA BINTI HUSAINI
TARIKH LAHIR 12/06/2008

Nama bonda mereka ialah NORLAILA ISMAIL.

Dengan ini, saya dgn besar hati ingin menge'tag' MUZLINA.:)

2 comments:

MuzZz said...

Ohh..bz sgt2 lah skang ni..tk sempat nk duk kat blk pun..huhu..xpela ye..Gud Luck!! :)

lailasani said...

heheheh.. takpo.. takpoo..
dpt adiah saguhati... follower ke 300..
damia topten je.. hihi..

Blog Widget by LinkWithin