Thursday, January 6, 2011

Cepat2 balik rumah ye wahai cik damia



... Kakak damia warded sekrg ni. Suspected rotavirus.  Harap2 hari ni dah boleh balik rumah. Kami berdua kesunyian kakak & papa takde kat rumah ni.:(

Damia happy sbb ada bear!
tgk kartun...... heaven laa tu..
(^_^)V.. peaceee...
Senyum dpt teguk 100 PLUS...

Biasanya kami tak bagi damia minum... AIR PEDASH... :) Ni dapat minum sbb doc yang suggest...:)
Apa itu ROTAVIRUS?
Boleh refer kat sini.


Nota tangan mama : Bila hadapi saat2 macam ni, barulah lebih terbuka mata dan minda sikit yang anak2 ni perlukan 'perlindungan' kerana medical benefit yang company bagi utk anak2 adalah terhad sesangat. Especially bila dah kena share dengan adik. 


6 comments:

kinna said...

get well soon damia..sian dia..
zulfa penah masuk wad sbb suspek rotavirus gak..mujo la bukan..cirit birit biasa ja..kami berkampung 4 beranak kat hospital..huhu

Yantie said...

mia kuat!! x nangis pn kn cucuk. semoga mia cpt sembuh....

Normaliza said...

semoga cepat sembuh ye damia..

Saya pun terfikir benda yang sama. Lagi la comp. saya ngn hasben tak de medical benifit untuk anak-anak..risau jugak..

Nur said...

semoga cepat sembuh yer..auntie x boleh tgk budak2 kecit kiut cam damia masuk hospital...

che nor said...

semoga damia cpt sembuh...dah blh senyum tu, esok daah blh blk lar tu..:)

lailasani said...

kinna,
tq!
alhamdulillah.. damia pun bukan rotavirus.. virus yg tak dikenali punya kerja..
kami ingat nk berkampung kat spital jugak 4 beranak, tapi tak dapat biliks daa...

yantie,
hihihi... papa damia pun terkejut, sbb tak nangis kena cucuk tu....

nmaliza,
tq..
alhamdulillah.. damia dh sembuh dah....

hmm.. kalau tader langsung tu kena pikir2kan jugak tu... nti ape2 susah jugak kan...

kak nur,
tq..
alhamdulillah.. dh sihat dah...:)

cn,
tq!
dh sihat dah..
aritu dok 2hari satu mlm je...

Blog Widget by LinkWithin