Tuesday, March 6, 2012

Alhamdulillah, kami sekeluarga dah sihat.

Alhamdulillah, musim ceriberi kat rumah kami dah berlalu. Damia chan pun bukan kena penangan encik ROTA. Takut jugak kan sbb masa damia warded aritu baby sebelah dan sebelah lagi adalah penangan encik ROTA. Alhamdulillah, selera makan pun makin bertambah2 dan seperti biasa damia chan akan terlebih hyper kalau keluar wad. Adakah kerana ubat? hehehehhe. Apa2 pun bersyukur, semua sihat walafiat.

**encik ROTA (ROTAVIRUS)


Kakak damia masih lagi slim dan ramping tapi selera makan bertambah2 dah, adik dinie masih lagi montok dan sangat best utk dipeluk2..:)

Nota tangan mama DD : Hati2 kalau salah seorang terkena CIRIT BIRIT (CB) di dalam rumah anda. Pastikan tangan dan pakaian/apa2 sahaja yg terkena muntah atau poo poo mestilah dibasuh dengan sebersih2nya. TANGAN mesti pastikan basuh sentiasa sebab ramai yg belum tahu virus CB ni boleh berjangkit. Ini adalah kata2 nasihat dr seorg doktor seperti yg pernah saya share kat sini.

2 comments:

kinna said...

adik sgt montoks! beza ngn anak2 sy..anak sy kakak yg montoks, adik kuruih :)

lailasani said...

Hehehe... Terbalik ekk.... Pastu perangai pun sgt berbeza 2 org tu...

Blog Widget by LinkWithin