Wednesday, May 2, 2012

Dinie chan | 1Y 8M

Lagi 4 bulan je lagi dinie chan bakal menginjak ke usia 2 tahun. Betapa cepatnya masa berlalu. Perkembangan dinie chan ni boleh tahan jugak cepatnya. Mungkin kerana dipengaruhi oleh kakak damia.





Jadi model telekung yang mama jual...:) 
Komisyen takde ke mama??? 
  1. Nak makan sendiri. Jarang2 je mama or papa boleh suapkan.
  2. Boleh sebut macam2 benda dah tapi masih pelat. Syok juga dengar dinie chan ni bercakap. Dah macam2 perkataan dah perkataan dia. (Air, Pipi, Mama, Papa, TATAK - kakak, MOT-mulut, DONG-hidung, RAK-B*R*K, MBOT-rambut, MIAW-cat, WUWUF-dog, DHIK-adik, E-YO-milo, TUTU-susu (sebelum ni SUS dan kadang USUS... hehehehe) dan banyak lagi perkataan2nya..)
  3. Doa makan dinie chan. ALLAH.. ALLAH.. ALLAH...AMINNNNNNNNN....:)
  4. Semua benda nk buat sdiri sekrg ni. Nak gosok gigi sdri, nak pakai baju sdiri... tp masih belum berjaya.. takpe dik, nanti lama2 pandai...rajin adik praktis.
  5. Taksub dengan papa sekarang ni.:) Dapatlah mama ponteng skali skala.:P
  6. Sangat suka main air-mandi.... ni samalah ngan cik kakak damia.
  7. Suka nasi, tak macam kakak yg lebih sukakan mee/pasta/makaroni. Papa kata adik org kampung.:)
  8. Sgt2 suka naik motor. Sama je kot ngan kanak2 lain, suka betul kalau dapat naik motor keliling kampung/taman.
  9. Sangat sporting kalau suruh posing...:)  


Boleh view gambar2 dinie chan kat sini ye. Silalah jalan2 ke FB Laila Ismail (Lailasani)

6 comments:

yatie chomeyl said...

kawaiii dinie chan..buleh jd model majalah kanak2 ni

kinna said...

macam anak cina!

lailasani said...

Yatie,
Hehehee...boleh ke nk model2 ni
Sesaat pun xdok dendiam.hahhaahaha.time ni je dia sporting sket.

Kinna,
Cucu kepada nenek cina:)

lailasani said...

Yatie,
Hehehee...boleh ke nk model2 ni
Sesaat pun xdok dendiam.hahhaahaha.time ni je dia sporting sket.

Kinna,
Cucu kepada nenek cina:)

Hernee Nazir said...

ya Allah sucinye muke..

lailasani said...

HN,
alhamdulillah....
harap2 nampak suci dan benar2 suci sampai akhirat... Insyaallah...:)

Blog Widget by LinkWithin