Sunday, May 27, 2012

Kakak Damia : 3Y 6M ~ 3Y 11.5M


Kakak damia pula, lagi 2 minggu nak sambut birthday ke 4. Masih belum start tadika. Mamanya yang masih ragu2 utk melepaskan cik kakak ni naik van. Kakak damia sendiri pun agak susah utk ditukar suasana. Sangat pemalu orangnya. Memang takkan bercakap dengan org yang baru dikenali.
Harap2 tahun depan tiadalah apa halangan untuk hantar kakak damia ke tadika, InsyaAllah.:)
 Cuti2 Malaysia-Balik kampung CNY2012, syok main pasir...
 Bergaya mengalahkan mama, sentiasa nak bawak 'baby' besar dia tu...:P
 Pakai baju papa... Mintak nak pakai... kadang2 nak pakai baju mama... heheheh
 Kawan baik..:). Ni kawan baik merajuk sbb mamanya taknak bagi beli crepe... @ JPO
 Happy sbb mama beli 'kambing'!
(kambing tu papa yang bagi nama...:P)
Favourite damia-make up! make up! Sib baik laaa avon ada buat offer rm5 satu. Boleh lah damia buat make up.

Nota tangan mama : Mama doakan damia chan dengan rela hati nak pergi 'sekolah' tahun depan. InsyaAllah.

2 comments:

Hernee Nazir said...

mama kena bli make up lbih la cam ni..ank dara ade dua nti rebut2..hehehe

lailasani said...

hehehehhe... dah ada beberapa yg avon lelong punyee.. hehehe.. tp tau2 je laa kalau diorg guna... tak sampai seminggu dah hancur remuk.. huhuhu

Blog Widget by LinkWithin