Tuesday, April 26, 2011

Pindah lagi.....

..... pindah rumah lagi... bukan rumah sebenar, rumah alam maya saya.:)
tiada sbb2 yg konkrit pun, just sbb dpt rumah baru je. Org bg kita guna laa kan? Hehehehe.. Rumah baru ni hadiah dr mamafiza-littlekittle. Doumo arigatou gozaimasu LK team!!!
Kalau korang ada masa jengah2 sini, silalah jengah ke sana ye. http://bizniaga.com/lailasani/. Adalah jugak sikit update di sinun. Cuma kebanyakan setting adalah masih default setting. Saya terhegeh2 nk godek2 sbb wordpress pulok. :P

Nota tangan saya : Sangat sayang nk tinggalkan rumah ni sbb HEADER yg comeylsss....:P
Rumah ni akan masih dikekalkan selagi ia masih nk 'bernyawa'.... banyak kenangan..:))

3 comments:

che nor said...

so, dah tak guna rumah ni ke?sygnyer, sbb rumah ni comel..:)

Hernee Nazir said...

akn ku follow blog umh bru mu itu kakak.. :)

lailasani said...

cn,
mmg syg rumh ni.... masih guna buat masa ni.. link2 blog kawan2 tak pindah pun lagi... tp update maybe di rumah sane je kot..

HN,
dijemput masuk....:)

Blog Widget by LinkWithin