Wednesday, April 6, 2011

Semua dah kena blok daaaa...

....... nak update blog mmg sah2 tak boleh laa kan kat ofis penjara+sekolah menengah ni, tp yg sangat2 ku kecewa ialah...
TAK BOLEH KOMEN DAAAAAAAAAAAA........
biasanya waktu rehat tengah hari kat ofis laaa saya jengah sana sini sbb kalau balik rumah mmg langsung tak sempat dah... + tido awal laa kan...
klik aje part komen... SEMUA KENA BLOK... aduyaiiiiiii...
ampeh sungguh..!!!
boring weiii.....
dan makin bertambh blog2 dlm list saya ni yg kena blok jugak... adeihhhhhh..
sabo ajelah...

Nota tangan saya : saya mmg suka tinggal jejak kalau jengah ke rumah org... biasanya laaa, tp tengok topik laa jugak kan...:)

4 comments:

yatie chomeyl said...

bakpo keno block kak?

lailasani said...

hmmm.... org2 network/system mmg dengki... hahahahha...
biaso laa yatie, kampeni jepung ni keno jd skema, tokleh bukok website yg takdok kaitan ngan bisnes kampeni... :P
boring.. hohoohoh

MISS SUE said...

huk huk huk. saya x besalah.uwaaaaaaaaa.....

lailasani said...

hehehe...
sue tak bsalah, ISD bsalah... keekekekek

Blog Widget by LinkWithin