Saturday, May 2, 2009

Tag dr azure

Kena tag ngan azure, sorry lambat wat tapi jgn segan silu tag lagi di masa akan datang, sy tetap akan jawab wpun lambat.

Nama Timangan anda:


  • jila - arwah nenet yg panggil sy camni.. yg lawaknya, ms doc kat klinik tanya, siapa nama cucu makcik ni, nenet sy jawab ROKILA! Hahahahaha. Kesian kat saya dpt nama baru.. tapi tak kisah laaa, itu kenangan tu...
  • lela
  • la
  • deq lela/deq lelo - ni encik suami yg bagi nama ni time bercintan cintun dulu.. ahaks..
  • bebeh - ni encik suami gak yg bagi....
  • alel - masa form five.. ni kawan2 sekolah men yg kasik. masa tu belajar bio psl DNA kalo tk silap.. ade kuar alel ni.. so.. otometik diorang panggil sy alel.. <-alel itu ialah terbalikkan dr LELA... hihihihihiih... (thanks cn ingatkan.. makcik ni tua.. terlupa laks...)

Anda seorang yang:

  • cepat hangin tapi cepat gak sejuknyaa... nti kesian plak kat org yg dihanginkan tu... buleh gitu?? hehehe. ada satu cite, dulu masa kat sekolah tinggi (kat U) sy pernah marah giler ngan sorang kawan yg mengadu domba kat kakak2 senior, tp bila sy tengok muka dia, sy tak jadik marah sbb kesian... kekekek.. hentah ape2 ntah..
  • dulu2 amat suka merajuk tp sekrg dah macho.. opsss matured, takmo merajuk dah... hehehe
  • sgt kental jiwanya <-- perasan ke nih?? tak semestinya yg baik aje, kekadang yg org tak setuju pun sy tetap kental! hihihi.. ada pro n kontra di situ...
  • amat fanatik ngan breastfeeding!
  • sgt sukeeeeeeeeee kalau boleh jadi SAHM... bila laaa agaknye kan tercapai cita2 murni ku ini...
Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
kompom laaa encik suami yg amatlaaaaaaaaa rajin membantu uruskan cik damia dan rumahtangga, kalau tak, sure tonggang terbalikss...
dan bonda saya laaaa kan... kalau tiada bondaku, kompom laaa sy tak dapat melihat dunia ini...

Lagu kesukaan anda:
ape2 je layannnnnnnnnnnn, rock n roll pun buleh. hehehehe. dangdut? sorry beb! tak layan.. hahahaha...

Makanan kesukaan anda:
macam2 kecuali tongkeng ayam dan nattou (tempe jepun),

Warna kesukaan anda:
dulu - biru n merah
sekrg - merah n coklat

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:

  • hp
  • purse
  • bedak n lipstick
  • kunci rumah.. errr.. dh terlebih... 4 dah..
Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
tak hingat dh... hehehe...

Tag 6 rakan anda:
  1. mimi
  2. mrs noba
  3. kak farah
  4. ayu
  5. muzz - kalau tak bz sangat ngan arfan buat laaa eh. hehehe
  6. sue - lunatotss


5 comments:

Mrs Noba said...

ufff..kena tag!hahaha...

lelosani said...

MN,
kalo2 ade mase free n rajin... hihihi

che nor said...

ader satu lagi name timangan yg t'tggl, name kat smsd, tak ingat ker?

MuzZz said...

Waa..kene tag..akan dilangsaikan..bila?tungguu..haha..kena ikut mood gak ni..haha..

lelosani said...

cn,
hehehe.. lufa laks...
jap nk tambah... hihi.. tq cn...

muzz,
mase2 ade mood laaa... saje nk kasik ade keje sket.. wakakkakaka

Blog Widget by LinkWithin