Sunday, May 24, 2009

Wiring n KC

Tarikh : 18052009

Alhamdulillah, wiring dh settle dan KC pun dh dipasang (kabinetnye aje, table top belum lagi.. hehehe). Sgt happy bila tengok KC seperti yg diidam2kan. Dan encik suami tak habis2 dok perli saya.

tgk tu.. senyum sampai telinga tgk KC...
tak sabarrr laa tu nak pindah rumah.. hehehe
setiap kali nk pegi tgk rumah, mesti encik suami ckp, nak tgk KC laaa tu.. hihi

Hihihi.. memang pun!!!

4 comments:

AzharZul said...

Hehhe..orang laki tak tau..KC tu tempat yg plg best..so kene lawa2..baru puas ati..tgh duk usha gak ni..tp tkde ongkos..haha..

lelosani said...

muzz,
kan.. kan.. kan..
heheheheh...
takpe... slow2... br buleh dpt yg besh.. hihihi

Hidet said...

Salam.

Apa lagi..guna kad gores dan menang la kalau xde ongkos..hehe
(kad kredit la apa lagi..)

ps : aku baru tahu kalau guna kad kredit, kita leh call call sendiri ke kad kredit center untuk buat easy installment. senang kan?

lelosani said...

Det,
hihihihi..
kad gores dan menang tu nk kene limitkan dah penggunaan.. hehehe.. kalo tak cemana nak jadik JUTAWAN kan? kekeke.

ps:aku lagiiiiiiiiii tatau... tq share kan info tu..

Blog Widget by LinkWithin