Monday, May 31, 2010

Pertemuan dengan e-ein sekeluarga; FREE photoshoot

Nampaknya hard schedule semlm tidak dpt direalisasikan di atas sebb2 yg tak dapat dielakkan. Papa damia byk kerja yang tertangguh, so semlm adalah agenda pertemuan dgn e-ein sekeluarga dan FREE photoshoot oleh KEDAIGAMBARKAMI beserta agenda mengisi perut di Kluang Railcoffee yg diidamkan sekian lama.
 Mama damia+damia-mama e-ein+e-ein
Damia n papa... Spek itam tak tinggal punyeee..

Kami bertolak dari Kulai pkl 7:15 pagi, punyelah bersemangat tu. Hihihi. Lagipun kalau sampai lambat, hari dah makin panas. Takkan nak bergambar tengah hari kot kan. Kami sampai ke tempat yg dijanjikan pkl 8 lebih dan teruskan perjalanan bersama2 dgn photographer KEDAIGAMBARKAMI ke Dataran Tasik Kluang. Cuaca semlm agak panas walaupun jam baru menunjukkan pkl8:30 pagi. Tapi photoshoot diteruskan juga. Bermandi peluhlah kami semua terutamanya makyonglah kan. Mula2 tu damia agak malu2 kucing juga tapi setelah bbrp minit berlalu, damia dah boleh posing cuma senyum je takde. Mungkin damia rasa pelik bila org lain yg tangkap gambarnya. Biasanya papa damia ajelah photgrapher yg setia.


Opss.. lupa nak intro tadik, FREE photoshoot ni adalah hasil daripada contest ini. Terima kasih ina n zul diatas layanan korang sekeluarga. Kesian kat e-ein yg kemengantukan agaknya. Kami siap dapat makan free kat Kluang Railcoffee tu. :) Roti bakar sedap, bubur nasi dan mee rebus pun sedapp!! Cemana dgn rasa coffee yg diidam2kan? Hehehe... Lidah dan tekak saya adalah bukan penggemar kopi pekat, NESCAFE jugaklah paling BEST!!! Mengada2 aje tu makyong nak merasa masuk kedai KLUANG RAILCOFFE. Hihihi.
 Roti bakar siap buleh tapau, order banyak sangat...
 Coffee adalah pekat yg sangat pekat, siap kelat melekat kat tekak... huhuhu..

Sebok dok tangkap gambar kami, terlupa pulak nak ambik gambar kenang2an bersama e-ein dan family. Terpaksalah guna kamera hp aje. Makanya gambar adalah sgt tidak memuaskan. Gambar photoshoot tu nanti dah siap akan dikeluarkan kat blog ni. Tungguuuu!!!!!!


2 comments:

CatlinaFly said...

ha ah kan, beria ada byk DSLR (campur 3 org photographer punye) tapi amik gmbr kita pakai hp jugaks hahahaha..takde rotan, akar pon berguna hehehe

lailasani said...

tu laa pasal.. punye laa beria2 photoshoot.. hehe.. takpe.. lenkali kita ambik gambo family bersama2....

Blog Widget by LinkWithin