Sunday, January 3, 2010

Eksperimen dgn ESSENTIALS

Baca sana sini, katanya ESSENTIALS ni boleh kurangkan bersin2 di pagi hari utk penderita resdung. Encik suami mmg tiap2 hari tak sah kalau tak bersin2 di pagi hari ni. Dulu masa kat rumah lama, siap boleh bertanding bersin dengan org belakang rumah. Hehe.. Org belakang rumah pun kuat bersin jugak di pagi hari.
Minggu lepas kami telah memulakan edisi eksperimen selama sebulan ni. Encik suami ni adalah jenis yg tak percaya sangat dengan produk2 di pasaran wpun isterinya dah berbuih mulut terangkan macam2. Penerangan saja tak cukup kan, jadi kesimpulannya kenalah beliau melalui eksperimen selama sebulan ni. Nanti sy akan update keberkesanannya selepas dah habis tempoh eksperimen ni.

Info ttg ESSENTIALS ni akan saya kongsikan di entry yg lain ye nanti. Kitab USANA tak bawak ke KL pun, takleh nk share lagi info2 psl ESSENTIALS ni.

Nota tangan saya : Setakat 2 minggu ni belum ada tanda2 kurangnya bersin atau serangan resdung, makin banyak bersin adalah. Mungkin ini adalah healing process dia. Saya pun ada ambik jugak ESSENTIALS ni, rasa cam tekak dok berkahakk aje.


8 comments:

fiD said...

try la kak permata hijrah pounyer ubat resdung, try je... iAllah bole baek

lailasani said...

ouh, ye ke?
ingatkan permata hijrah ade produk utk mata je... ok.. thanks fid. nti nk try

Rhyati said...

ubat resdung ke?
kakros kat ofis aku mkn ubt resdung HPA.. lepas botol kedua terus ok..

MuzZz said...

nanti bgtau la hasilnye..buleh rekomen kat encik suami nih

lavender said...

cam best je nie..kalu berkesan sila inform ea =)

lailasani said...

tie,
ye ke? buleh try gok ni.. aku member HPA gok.. tp tak pernah mbeli pung lagikk...

muzz,
insyaallah akan direview seleps abis satu botol tuh...

sujie,
hait.. insyaallah..

ibuaiman said...

NNT BGTAU RESULTNYER YER..HB CN ADE ALLERGIC RHINITIS, HIDUNG SELALU TERSUMBAT JER, PAKAI NASAL DROP PUN TAK BRP NAK BERKESAN.LAGI SATU, NAK TANYER KLU PAKAI UBAT NI KN PAKAI SMPI BILA2 KER?

lailasani said...

cn,
ok.. insyaallah...
kalau ikot testimoni org lain, ada yg dh berenti pakai dan resdungnya tak datang2 dah...
nti kami eksperimen dulu ye... nk habiskan satu botol ni

Blog Widget by LinkWithin