Sunday, January 31, 2010

Pengumuman & jualan NUTRIMEAL percuma FIBERGY (SOLD!)

Dengan ini saya mengisytiharkan yang saya bukanlah lagi pengamal DIET bersama USANA. Kenalah stop dulu buat masa sekrg ni sehinggalah .......... (tempohnya adalah tidak diketahui, yg pastinya adalah setelah 2 tahun menyusukan adik damia, Insyaallah)

Buat masa sekarang ni, sy masih ada stok NUTRIMEAL perasa FRENCH VANILLA 1 tin (belum dibuka) dan  FIBERGY perasa ALMOND CREME yg baru guna 2 scoop. Kepada sesiapa yg berminat utk membeli NUTRIMEAL dgn harga ahli iaitu RM110 akan mendapat PERCUMA FIBERGY. Kos penghantaran adalah RM10.

Dengan RM120, anda akan mendapat FRENCH VANILLA NUTRIMEAL dan ALMOND CREME FIBERGY. Anda boleh jimat RM100!!
(Harga ahli utk NUTRIMEAL RM110 + FIBERGY RM110 = RM220)


**Usana tu apa? Silalah ke usana.com
**Berkesan ke USANA utk diet? Silalah ke sini dan ke sini. (Pengalaman saya) 
Kepada yg berminat, boleh hubungi saya di lailasani@gmail.com


5 comments:

Pinky Ayu said...

k.lela...time pregnant pon leh diet ape. try makan herbalife. time pregnant, lg bagus amek herbalife...selain tu, die leh turunkan berat badan n penuh dgn nutrisi.

lailasani said...

ayu,
cam usana ni pun buleh je mkn time pregnant.. tp rasa cam membazir plak nk berdiet tp MAKAN....
ms pregnant akak lebih suka MAKAN dgn penuh khasiat dr bahan makanan tu sdiri... hahahahahah...
(cam nafsu makan tinggiiii je ek...) hehehe..
ayu guna herbalife eh? sebulan berapa RM?

Pinky Ayu said...

sebulan RM160. Oklaaa...kite makan byk mane pon, die still turun berat badan. die akan stabil sehingga smpi BMI badan kite. Ayu gune herbalife skrg ni. Alhamdulillah, langsing spt anak dara blk. huhuhu...time pantang ayu minum...time pregnant, ayu gune salindah...tu dr 1st pregnancy...TP kawan ayu gune herbalife time die pregnant. Die kategori badan sihat gakla, tp bile die makan tu, still ade penurunan even pregnant...abes pantang, lg kecik dr sblm pregnant. huhuhuhu...

Mrs Imran said...

pinky ayu: usana pon more or less sama dgn HL. i masa pregnant and masa lepas pantang sampai sekarang pon amik usana sudah turun about 15kg :) dalam 6 bulan.

and I dulu pon minum HL jugak 2 tahun, hehe tapi sudah jatuh cinta dgn usana :) and murah sket dari HL, sbb saya HL distributor biasa jer so dpt 25% jer. RM160 tu satu botol formula 1 ker? Sebulan pakai sebotol ker? Kalau amik 2 hari sekali , rasanya HL tu tahan dalam 2 minggu cam tu satu botol. About the same dgn Usana. Usana satu tu harga RM115(autoship) or RM128 (member)

tapi utk set dia ada la lain2 barang cth mcm fibergy tu.

Kalau nk tahu lebih lanjut boleh discuss dengan laila ok.

lailasani said...

ayu,
mcm menarik gak tu.. tp tu laaa dgr2 khabar mahal. tp kalau rm160 sebulan tu mcm oklah jugak.
pepe pun thanks ye... buat ms ni sehingga bersalin, akak mungkin tak ambik ape2 produk diet kot. maybe just nk ambik salindah aje & vitamin2 biasa ms peknen. tp dr sekrg dh pikir strategi kurus yg akan datang... (wpun masih jauh tu... :P)

mrs imran,
tq for ur explanation. saya tak pernah guna HL so mmg taktau langsung. hihi

Blog Widget by LinkWithin