Sunday, July 11, 2010

Pencarian : part time maid/cleaner & tukang urut selepas bersalin

Mohon pertolongan kepada yang mempunyai contact number/mengenali part time maid/cleaner dan tukang urut selepas bersalin di kawasan Kulai & Senai, Johor, harap2 boleh membantu saya. Bolehlah hubungi saya di ruangan komen @ email saya di lailasani@gmail.com.
Pertolongan anda semua didahului dengan ucapan terima kasih yang tidak terhingga.
***selingan***
Walaupun saya sudah mempunyai seorang helper yg comeyl dan cute serta seksi, saya masih lagi memerlukan seorg part time helper/cleaner yg benar2 dedikasi. Helper yang ada sekarang ni selalunya bekerja ikut mood. :P

Jom layan gambar seksi helper saya....


17 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Memang seksi betul helper akak nih...kerja tak pakai baju pon..auww!!!

lailasani said...

hahaha.. yg ni mmg sangat seksi taww... nk carik yg tutup aurat sket... hehehe..

**mi, NING yang mimi bg contact no tu dh peknen pulok... huhuhu**

NURUL IZZA said...

good job!!!

Fid said...

ya ampunn
apakah seksi sangat nih??ok ka seksi gini cik helper?hahahhaa

cute bdak kecil buat kerja
mau idaknya mesin tinggi lg drpd dia

Fid said...

laila pantang sendiri yang 2nd nih?
ke mmg dulu pun sendiri

lailasani said...

izza,
mekasih aunty...
**mmg sgt rajin gitu budak kecit nih... siap nangis2 kalau tak bagi dia tolong...

lailasani said...

cik fid,
kalao cik helper sebenar seksi camni, i mengaum laaa tetiap ari.. hahahah...
kekadang dia baling baju sampai belakang mesin basuh pun ade... tak sampai punye pasai... ingat nk lapik ngan stool utk dia tapi i takut nti dia guna utk buat benda2 lain pulak(cthnya bukak dapo gas, ada bbrp kali gak percubaan bukak dapo gas ni sy kantoikan..)

aah, kali ni pantang sdiri... sbb bsalin time pose, semua ibu kena dok rumah menanti kepulangan anak masing2 utk beraidilfitri kan..... awal2 bersalin tu maybe MIL dtg sekejap kot. sbb MIL kesiankan damia.. hihi..

Fid said...

ohh better jgn bagi dia sampai
kang memang dia akan buat kerja lain sedar2 mommy dihidangkan sambal ikan bilis kanggggg'

hahhaahhaa

lailasani said...

hahahahahha....... mau pengsan mommynya cik fid...

tuty said...

k.laila,
nnt saya mintakkan no phone dari mak. dulu saya urut dgn org from senai. mmg rekemennn lahhh..

maid tu takleh bantu la. sbb saya pun nak cari org tolong lipat kain ni~

lailasani said...

tuty,
ok.. ok.. thanks tuty...
nti bitau ye... sekrg ni ada sorang calon, indonesian... tp tgh tercarik2 lagik...

hihiih... same laa kita.. :)

kinna said...

rajinnye si kecil tlg mama..sejukkk ati..zulfa tlg jugak, tlg memunggah baju/menan etc!

lailasani said...

kinna,
si kecit ni mmg sangat rajinnn... tp tgk mood dia jugak laa... hehehe

tupperware lover said...

alalalal... sangat comel + memang seksi+ kiyut helper ni... pandai betul. kecik2 dah rajin nak nolong... mmmuahss! zaman skang susah nak cari helper. acu suruh sedara2 kat kg ke try tengokkan bebudak yg dok tengah tunggu nak sambung blajar.. mak saya dulu mmg buat gitu.. bolehla takat nak jaga kami2 yg kecik2 lagi masa tu...
p/s: Jemput le ke blog saya untuk tengok katalog tupperware pra ramadan pada harga terendah.. comey2 ooooo......
http://tupperwarefactory.blogspot.com/

lavender said...

comeynyer part time maid nie..ekekek

lailasani said...

t/lover,
tu laaa ek, susah jugak nk carik helper ni... nk cari kat kampung susah jugak.. sbb kampungnye jauh sangat.. kat kelate... harap2 laaa ade laa nanti makcik2 ke.. atleast seminggu je pun dh cukup...

aunty sujie,
tenkiu.. tenkiu... **damia**

Tina Peter said...

boleh try call akk ni,nama dia chris ,no hp: 0167552157.. Urut lepas bersalin kepakaran dia.

Blog Widget by LinkWithin