Saturday, July 24, 2010

34 weeks

Minggu ni dah 35 wks pun... ni nak cerita pegi check up ms 34 wks yg lepas. Alhamdulillah
  • kedudukan baby kepala ke bawah, insyaallah boleh bersalin normal kata doc.
  • uri dah dok atas...
  • mak baby pun sihat walafiat cuma tekanan darah meningkat sedikit...
  • jantina bb? mengikut scan doc adalah confirmed XX! :)
  • pergerakan bb adalah sangat aktif... kekadang terasa sakit sana sini..
 nampak idung + mulut jerk... bhgn2 lain tertutup ngan tali pusat.
 saya adalah XX desu!!!!!!!

..... lagi 31 hari je lagi sehingga due date, moga2 segalanya berjalan lancar insyaallah.
dah ada perasaan berdebar2 dah utk menghadapi saat2 di labour room. kowaiiiiiiiii!!!!!!!!

Nota tangan saya : Barang2 bb n mak bb utk ke hospital belum kemas beb!!! huhuhu

4 comments:

MuzZz said...

Cepat2 kemas..bila2 masa je tu..smoga dipermudahkan semuanye. Tak sabo nak tgk adik Damia..hehe

lailasani said...

hehehe.. arini nk start nih.. br pas basuh baju semlm....
moga2... insyaallah.. amin..

Normaliza said...

Semoga semuanya selamat ye..:)

lailasani said...

thankss...
insyaallah.. AMIN

Blog Widget by LinkWithin