Sunday, April 5, 2009

RuMaH BaRu..

Ni rumah baru saya. Yang lama masih belum robohkan, sayang utk dirobohkan (dan tkut jugak rumah baru ni belum kukuh). Sebab tulah tukar address baru. Dah hampir 3jam saya kat depan PC ni dok godek sana sini (Dah panas b*nt*t!). hahaha. Thanks to mimi kerana memperkenalkan saya dengan benda ini. Hubby tercenta kata baguslah tukar layout tu, orang lain semua dah advance-layout macam2. Ni tak, HIJAUUUUUU tu je... Hahaha. Saya ni jenis mayotteru, kalau godek2 sure lame dan mungkin akan memusnahkan ape2 yang tak patut. Tapi ni sebab dah tukar rumah baru, so sy ambik kesempatan comeykan sikit rumah ni. Selamat datang ke rumah baru ye kawan2.

8 comments:

::Umi Sufira:: said...

Hikhik...baguslah pindah umah...umah lama nak komen papepun tak buleh...kekeke...walhal geram je nak tinggal jejak ek...BTW, nice la umah baru nih:)

Mrs Noba said...

halo halo...selamat pindah ke rumah baru :)

precious innocent said...

huhu.. ada rumah baru la... gud2!!

cadangan ye, widget haloscan nie kalau x pakai leh buang, leh gantikan dgn yg lain.. huhu....

-mama emma-

lelosani said...

mimi,
akhirnye berjaya pindah.. hehehe...
THANKS!!

mrs noba,
tenkiu.. tenkiu...:)

mama emma,
teheeeeee... rumah baru semangat baru...:)
err... cemana nk buang tu ek... sila beri tunjuk ajar ye puan...
patutlaaa takleh nk reply comment pun kat ofis.. ape2 yg berkaitan ngan haloscan ni sume kene block..

mekti said...

ceyt! kemain ingatkan betul2 dah pindah umah baru.. saspen guwe..nak menyebok tgk umah baru org tuuu.. hahaha..

Mama Adib said...

slamat berpindah, takde house warming ke *wink*

lelosani said...

mektie,
hehehhehe.. belum lagi...
2 bulan lagi kot... nti jgn tak mai lak kalo aku wat house warming...

mama adib,
salam perkenalan...
thanks... house warming kene tunggu betul2 pindah rumah nanti...:)
jemput datang tau..

lelosani said...

emma,
jumpa dah setting die...
rupanye default aritu cenggitu laks...

Blog Widget by LinkWithin