Thursday, September 3, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST


Contest ini yg dianjurkan oleh Auntie Lyna. Saya pun tak nak ketinggalan utk join jugak. Harap2 peserta cilik cam saya ni pun layak utk join ye auntie lyna.
Saya dah ingatkan kat mama saya utk memenuhi syarat2 yg lain2nya. (Jadi follower auntie lyna, masukkan dalam blog list dan add kan banner contest serta tinggalkan komen kat blog auntie.)
NAMA SAYA : NUR DAMIA HARYSA BINTI HUSAINI
NAMA TUDUNG : TUDUNG ALA2 EKIN MAMA SAYA


 silalah abaikan latar belakang gambar saya ni ye.... sy memang tak pandai nak posing kat tempat lawa2...:)

4 comments:

Rhyati said...

x kira.. nak pakaikan aman ariani gak nak masuk contest! agak2 kalu dia tahu aman bukan girl entry terbatal ke dok? hiks..

lailasani said...

hehehe.. tra laaa.. buleh kot...
tp nk letok nama.. sah2 laaa nama LELAKI... hahahahahahhaha

l y n n a s h a a r i said...

peserta cilik : thanxs join my contest ;)

lailasani said...

auntie lynn,
same2... kalo bule menang lg bgs..hehe

Blog Widget by LinkWithin