Sunday, September 6, 2009

Biskut raya oh biskut raya

Plan buat biskut raya utk hari ini ialah :
  1. Chocolate chip spotties-nak settlekan yg org tempah dulu. 5 balang je pun tp sy nervous takut last minute tak menjadi pulak. Target utk hari ni settlekan at least 3 balang.
  2. Almond slice-bakar sahaja, malam tadik dah adun siap2. Biskut ni kena masukkan dalam peti ais semalaman.
  3. Biskut ala ferrero rocher
Itu sahaja. Harap2 sempat siap dan cik damia tak meragam.

3 comments:

fidz comey said...

x sabo nya nak biskut yang ditempah... jgn lupa 3 balang ya heheehe

Mrs Azzuri said...

kak lelo, 5 balang tu termasuk orgnye sebalang tak? hihihi :">

lailasani said...

fidz,
kalu tok jaddi kira kensel bule? hahaha

mrs azzuri,
insyaallah... kalo takdok aral melintang patahss..

Blog Widget by LinkWithin