Sunday, September 27, 2009

Cuti dah habis daaa...

Esok sudah mula keje. Aduhai malasnyaaaaa nak masuk keje. Dah bercuti 9 hari (19hb-27hb) ni, syok pulak duduk rumah walaupun kepenatan travel sana sini dan beraya sakan... :)
Misi membasuh baju dan kemas dapur dah berjaya hari ni, tapi masih banyak kerja2 yg perlu dibereskan. Huhuhu :-
  1. Kemas rumah yg tak settle2... mana pernah settle kan? Hohoho. (bahagian atas langsung tak tersentuh, memang nak kena cari part time bibiks nih...)
  2. Prepare barang2 damia utk ke rumah baby sitter esok.
  3. Iron uniform kerja... (mintak2 encik suami datang mood rajin tolong ironkan... hihihi)
  4. Cabut/cangkul rumput depan rumah yang dah hampir nak jadik semak samun. Harap2 tak sampai jadik hutan belukar..
  5. Buat kek @ muffin utk gi beraya rumah jenjiran baru dan lama.... (part paling kami tak reti nak terjah rumah org tiba2...)
Cerita raya akan menyusul nanti ye.


6 comments:

Syatilla said...

selamat memulakan kerja semuala:)

lailasani said...

thanksssssss...

mai laa beraya kat johor tila...

Fid said...

dok kat rumah memang best...akumademo watashino yume des kahkahkahkah

lailasani said...

cik fid,
watashi mo desu. shikashi danna san hitori de okane wo kaseigu no ha mada2 tarinai kara, shigoto wo yameru nante dekinai desuuuuu....:(

cella said...

salam,
wei
dok buat opn hse ko?

lailasani said...

salam...

insyaallah nk wat... hujung minggu ni kalo tader pepe aral. tp cik suami ngan anak sakit nih.. huhuhu..
mai laaa turun johor...

Blog Widget by LinkWithin