Saturday, September 5, 2009

Tepatkah?

Saya telah membuat satu keputusan yg agak besar dalam kerjaya saya. Saya sebenarnya tidak pasti adakah keputusan ini tepat atau tidak kerana saya hanya mengikut gerak hati dan perasaan sahaja. Harap2nya berkat bulan ramadhan yg mulia ini, tepatlah hendaknya keputusan yg saya buat itu. AMIN.

10 comments:

herulsheera said...

hoh..nak benti keje ker...mane bleyy...

MuzZz said...

K.Laila...pilihanmu amat tepat sekali...kekke...ingin ku ikut jejak langkahmu..bleh ka???

herulsheera said...

perghh.ada pengikut........ala nanti2 ar..sy nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lailasani said...

sheera,
mana ade berenti beb.. lom lagik.. hehehe... nti tau laaa bila dah tiba masanya... :P

muzz,
nanti nk setup dulu cantek2, pastu bule laaa nak angkut org lain. kekeke... itu pun kalo BAPAK muzz lepaskan laaa.. hihihi

nadia said...

gud luck!!! :D

Syatilla said...

Salm Kak Lelo..huhuhu..Lame dah follow your blog.Tp ni baru nak tegur.Hehehe..Nak brenti dr PCM ker?Huhu..sian PCM hilang senior yg byk pngalamn..Anywy..kim slam kat Abg Sani n Damia.

Visit my blog ->
http://www.fsyatilla.blogspot.com/

nadia said...

kak lelo, baik buat press conference before sume orang ingat kak lelo nak resign ;-)

lailasani said...

nadia,
thankss......
hehehe.. nk ne wat press conf. ke? hihihi.. sy mmg resign.. tp resign dr software aje.. kikikiki..

tilla,
salam... aiyaaa.. diam2 je yerk.. org pun tak tau plak demo ade blog.. bukan nk berenti pcm laa.. nk berenti dr software aje...
insyaallah.. salam akan disampaikan..

herulsheera said...

buat farewell ar banih... kalo nak resign...

lailasani said...

c-ra,
nak wat farewell ape nye sbb sy tak resign???
hohoohho

Blog Widget by LinkWithin