Sunday, August 8, 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby Contest


Banner contest... Jom pakat ramai2 join contest ni... 
Tarikh tutup ialah 15 Ogos 2010!

Dah lama jugak tak sertai online contest ni. Kali ni nak mencuba nasib jugaklah, nak join CUTE FUNNY EATING BABY CONTEST. Dpt link ni from Muz dan kawan seofis. Thank you ne! Kebetulan ada gambar damia yg saya rasa lawak jugaklah dan rasanya layak utk masuk contest ni. Gambar ni dah pernah letak kat blog ni sebelum ni. Kira recyclelah ye.


Gambar ni menjadi pertaruhan utk contest kali ni.
Damia makan nugget cicah air masak. Makan dengan penuh selera skali.
NAMA : NUR DAMIA HARYSA BINTI HUSAINI
UMUR : 2 TAHUN 1 BULAN


HADIAH? Hadiah utk season ni blm lagi dipublish tp hadiah utk GRAND FINALE adalah sangat menarik wooooooo.... " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"


Nak join? Haaa... jom join.. Ni adalah syarat2 utama utk join contest ni ye. Mari kita cek dulu mama damia ni dah memenuhi syarat ke belum.
 1) wajib menjadi follower http://www.suziey.com/ , http://www.malinasiam.com/  & http://damiaqish.blogspot.com : DONE!
2) buat 1 n3 berkenaan contest ni dan pastikan ade link back.. : DONE!
3) letak banner contest tu di tepi side bar blog korang & di dalam n3 contest korang ... : DONE!
4) letakkan SEKEPING shj gbr anak anda yg paling comel & lucu sedang mentakedarah makan (xkira ape jenis makanan skalipun...asalkan sedang mkn sesuatu makanan bkn tayar beskal atau menan2 yg lain :D ) then nyatakan nama & umur anak anda.. : DONE!
5) jgn lupe..n3 contest hendaklah diakhiri dgn " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM" : DONE!
6) submit link n3 pd comment box n3 ini shja sebelum 15 August 2010 @ 2pm : DONE!


2 comments:

[-suziey-] said...

salam review..

ok checked n approved..

good luck n thanks for joining ye:)

lailasani said...

salam..
thanks!

Blog Widget by LinkWithin