Friday, August 6, 2010

Selamat hari penyusuan susu ibu!!

Selamat hari susu ibu utk kawan2 yg menyusukan. 
Tahun ni lambat plak buat entry susu ibu ni, esok dah 7hb dah. Hari yang terakhir. Almaklumlah tengah tak menyusu sekrg ni. Tapi hati adalah berkobar2 utk buat persediaan nk susukan adik damia dan damia skali nanti. Harap2 laaa kali ni berjaya menyusukan berbanding damia dulu. Harap2 sangat tak ada masalah yang menimpa.
Kad penghargaan susu ibu drp duniasusuibu.com.

Nota tangan saya : Kemas2 freezer terjumpa 2 botol ebm damia yg dah expired! huhuhu

2 comments:

tuty said...

alamak.. tak teringat nak ajak k.laila.. takde geng nak gi SGM susuibu kat setia tropika hari ni kul 4. kalau sempat baca, and takde program hari ni, jom la eh..

saya redah je. kenal sorang je dlm ramai2 nak gi tu. senior masa kat sekolah yg dah mmg tak jumpa lepas skolah. itu pun dia pun ajak saya sbb tak kenal sesapa..

lailasani said...

hari tu nanad ade bitau jugak + pasal kak rita tu dtg. tp tader kawan gak nk ajak join. lgpun makcik adalah sungguh sarat moncet. rasanya encik suami tak lepas nk drive sesorang dah...
maybe next time... mmg rasa rugi tak dapat join ni sbb ni lerr br dengar ada gathering kat johor ni...

Blog Widget by LinkWithin