Monday, June 1, 2009

Sabishi... Sedih....

Sy tak suka farewell! Tahun ni 2 bulan berturut2 sy ada farewell party dengan besfren2 sy. Sgt sedih dan sy sure akan ke'sabishi'an (kesunyian) sbb diorg ni dah tader. Huwaaaaaaaaaaaa.. Tinggallah sy terkontang kanting(??) keseorangan. Huhuhu.. Bukanlah keseorangan pun, tapi besfren2 yg berenti adalah kawan2 segossip, kawan2 sekepoh, kawan2 sepumping, kawan2 sesembahyang, kawan2 semakan, seminum dan segala 'se' laaa kalo kat ofis tu.
**Segossip/sekepoh tu tak bermaksud kepochi ngan hal2 org lain ye, biasenye kepoh bab2 telatah anak2, kongsikong pengalaman bf, kesihatan, politik semasa (pun ada jugak kadang2.. ) macam2 laaa kan.
Sgt sedih!!! Sy sungguh rindu dgn diorg nih!

5 comments:

::Umi Sufira:: said...

K.Laila, faham sangat perasaan tu..terasa macam kena tinggal je kan...terasa lagi bilalh aku pulak nak meninggalkan tempat kerja tu..hihi..gambatte!

lelosani said...

Aah mimi, terasa sangat2 n terpikir2 mcm tu laaa... boring bangat dh dok kat kilang ni.. tambah2 plak besfren dh tader... huhuhu...
Nak wat cemana kan.. hidup perlu diteruskan...
sankyu!

Hidet said...

Salam.

cian ko..
berturut2 best fren cabut..
cari best fren baru la..
hehe..

patah tumbuh hilang berganti..
tapi tak sama la kan? :)

nadia @LBU said...

sob sobs. sedih jugaaaaaakkk :~(

lelosani said...

det,
wsalam...

mane nk same det...
pepatah tu takleh pakai utk hilang BESFRENN... huhuhu...

nadia,
keep in touch tau!!!
dah ingat lom pswd blog demo??

Blog Widget by LinkWithin