Monday, June 29, 2009

Sudah selamat...

Mlm tadi cuba2 masuk internet, dh boleh lee plaks. Cepat pulak encik streamyx ni bekerja. Aritu org TM ckp pas 4 ari masuk line br ok. Ape2 pun, time kasih encik streamyx, dpt lah sy melawat sana sini kejap.:) Tapi tak boleh lame ngadap PC, banyakkk lagi keje tengah menanti tu.

Alhamdulillah, proses pemindahan sudah pun selamat. Proses penyusunan je belum settle lagik. Penat weih... Time kasih bebanyak kepada yg terlibat especially utk encik suami yg masih lagi tak duduk diam sehingga mlm tadi, adek2 sy bersama dengan seorang kawannya yg datang dr KL utk membantu. Best lepak2 dan makan2 sampai pancit!!! Adek sy laaa pancit, badan kurus tapi nk makan banyak. Last2 tak keruan dan kena baringgg aje.

Pekerja cilik?
Haaaa.... pekerja cilik pun bz tau. Angkut barang sana sini. Tawaf dapur, tawaf ruang tamu, mencuba utk panjat tangga dan macam2 lagik. Dah boring2 semua org tak layan, merengek2.
Sian kat pekerja cilik ni, bekerja sampai kena selsema dan batuk. Semlm dah pegi beli ubat. Dan malam tadi, dgn sportingnya nganga mulut utk makan ubat. Kalau tak, mmg melalak dulu laaa sblm mkn ubat tu. Pandaiiiii damia!!!

Hmm... Apa perasaan dah dpt duduk kat rumah sendiri???
Best!! Perasaannya lain macam gitu. :).. Wpun loan masih berpuluh2 tahun, tp rasa lega sbb tak perlu lagi nk bagi duit kat 'tuan rumah'.
Alhamdulillah dikurniakan nikmat dan rezeki ini. Syukurrr....

Sy kena beredar dulu utk habiskan proses mengemas2... Kena gunakan cuti hari ni dengan baik!! (Johor cuti hari ni, 29 June (Monday): Hol Day of Almarhum Sultan of Johor (only for Johor)

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Owh johor cuti tapi saya kerja!!hehehe...selamat dah semuanya!tahniah ye..BTW, mimi ada email kat email company akak..esok check yer!:)

Azure said...

best kan duk johor..sokmo cuti

tahniah k.laila, dah duk umah sendiri

lelosani said...

mimi.
sungguh rajin kamu bekerja ek.. hehehe.. thanks mimi..
hihi.. dh bace dan dah takut pun.. tp dh pagar.. ok laaaa..

azure,
aah.. byk gak johor ni ambik cuti.. tp new year tak cuti tau! tak puas ati di situ....:P
thanks azure...

Blog Widget by LinkWithin