Wednesday, October 14, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Dah taknak tangguh2 sehingga last minute lagik. Dah beberapa hari lepas jugak 'tercium bau' contest ni kat blog mrs azzuri ni. Ni mesti join ni!!
Contest ini dianjurkan oleh babyibu. Damia masuk kategori B iaitu kategori utk anak2 girl. Pening kepala nak pilih mana gambar terbaik utk masuk contest ni, almaklumlah gambar damia beraya je dah beratus2 keping. Pilih punya pilih, damia bersetuju utk mempertaruhkan gambar di bawah. :)

.... harap2 ade laaa rejeki damia utk contest ni ye....

NAMA : NUR DAMIA HARYSA BINTI HUSAINI
UMUR : 1 TAHUN 4 BULAN (lahir pada 12/06/2008)


Syarat2 penyertaan adalah spt di bawah :-
  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda-OK
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini-OK
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda-OK
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)-OK
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya-OK
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)-OK
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini -OK
Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah2 menarik ni.
Jom join ramai2, masih ada masa lagi ni... (last minute jugakkk akhirnyaa.. huhuhu)



4 comments:

~Yu.Es~ said...

Wah..gambarnya memang cun! Harap2 Mia menang yer..:)

lailasani said...

mimi... insyaallahh...
jomlah join... memula undian.. tp laaa ni dh tukar ke pilihan juri pulaks... jom joinss...

azzamoro said...

good luck for this contest..:)

lailasani said...

azza,
thanks... harap2 damia terpilih topten... tak sabar nk tunggu result... hehe

Blog Widget by LinkWithin