Saturday, June 19, 2010

Anak dara atau anak teruna ni?

Maybe ada sesapa yang pernah terbaca entry umi sufira yang ini, dan aksi ini telah ditiru dengan jayanya oleh anak dara saya nan comeyl seorang tu (sufia tidak kena mengena dgn aksi ini, pernyataan ini hanyalah perumpamaan sahaja ye). Beberapa kali jugak aksi ini dikesan yang membuatkan hati dan jantung mamanya bagai nk tercabut tang2 tu jugak. Anak dara..... anak dara.. sabo jelah..... sekarang ni kalau bukak je pintu, damia cepat2 pergi tutup grill utk melakukan aksi berbahaya ni. Memang sokmo kena pantau.....
..aksi hebat si anak dara... sabo ajelah... dia panjat sampai abis 'anak grill', sbb dah takleh pegang dh atasnye.... tolonglah insaf anakanda oiii.....

4 comments:

The Juggling Queen said...

just like Falisha!

p.s. hmmpphh! nenek die kate die boy tak jadi.. :)

lailasani said...

heheeh...
mcm terkenaaaa je ngan i jugak yg nenek ckp tu... dolu2 nk boboy.. tetiba kuar gegirl laks... hihiihi...
takpelah.. tough sikitt..!

NURUL IZZA said...

Iman pun sama!

good job!!! ekeke

P.S: LAMA XUPDATE.KALAU AUPDATE MST IZA XLEH NK ACCESS YG TERBARU.PELIK

lailasani said...

izza...
ye ke? same2 naik laa depa ni...

ps: ermmm.. maybe yg takleh access tu yg saya wat scheduled entry kot...

Blog Widget by LinkWithin