Thursday, June 17, 2010

Damia's birthday celebration

Pertama2 sekali saya ingin memohon maaf sekiranya anda tidak mendapat undangan ke majlis sambutan hari jadi damia yang ke-2 ni. Ikhlas saya katakan, kalau ikut kehendak hati, saya memang ingin benar menjemput semua kawan dan org2 yg mengenali kami sama ada alam nyata atau alam maya. Tapi memandangkan kudrat kami yg hanya ada 1 setengah orang (encik suami dan makyong; makyong tak dapat bekerja sepenuhnya kerana peyut adalah sangat memboncet), tak dapat kami nak buat secara terbuka dan besar2. InsyaAllah ada rezeki di tahun2 hadapan, kami takkan lupa menjemput anda sekeluarga. Mohon maaf!! Hontou ni gomennasai. m(._.)m
(aih, terasa macam tulis surat pulaks....)

Alhamdulillah, 12-06-2010 yang lepas sambutan birthday damia selamat diadakan. Masa birthday yg pertama tahun lepas, kami sambut bertiga saja. Masa tu damia pun taktau lagi lagu birthday, ape itu birthday.. yg damia tau godek2 kek sampai lunyai.. :). Memandangkan tahun ni tahun last damia jadi anak tunggal, maka kami buatlah majlis kecik utk meraikannya. Tahun depan dan depan dan depan, mungkin akan share aje birthday party. Bukan sbb dah tak special tau tapi bolehlah berjimat sikit kan. Damia jangan kecik ati tau.. Damia tetap yang pertama di hati mama!! (adik juga adalah yang pertama kerana adik adalah anak kedua yg pertama, tak mungkin ada yang lain kan...)

Oklah, jom layan gambar pd hari tersebut.... layannnnnnn....
 birthday kek damia yang ditempah dari lijas (http://lieza-yummycakes.blogspot.com/)
decoration by papa damia, idea adalah dr mama damia jugak... (hehe.. mama mmglah takleh nk deco, takleh panjat kan...)
birthday girl bersantai dgn alvin dulu... taktik papa supaya tak kacau birthday cake-cupcakes...
rilexxxxx.... time ni tetiba tader letrik pulak, sbb tulah anak dara pakai bj dan seluar lubang2 ni...
birthday cake & cupcakes yg ditempah dari lijas
birthday girl nk bersantap dulu.... kalau tak, nti damia kacau yg lain...(ugutan dr damia..)
mama & anak dara 2 tahun. mata anak dara adalah tak lepas dr dok pandang mickey mouse...
dan lagi... merenung mickey mouse... geram nk ambik tp mama tak kasik.. kena tunggu kawan2 datang dulu...
yeayyyy,.... akhirnya tibalah masa utk potong kek.....
(errr... cemana buleh lupa nyalakan lilin comey tu... huhuhu)
birthday girl & 2 beradik yg aktif.irfan & aqil
yeayyy!! akhir dpt jugak cupcake mickey..
wajah birthday girl yg terpinga2 pun ade jugak... yg tengah kepeningan pun ye jugak.... 
birthday girl with mama & papa... irfan menyelit skali..
aacchuummmmmmmmmm...........
meleleh air idung... birthday girl tak berapa sihat sebenarnya.... tp alhamdulillah tak berapa merengek sangat....
tetap taknak berganjak dr meja kek.... geram nk pegang mickey kat kek kot..
masih melepak... wpun kawan2 dh tader kat meja kek...
sayang sungguh dia nk tinggalkan sang mickey...





lagi2 gambar lain, silalah ke sini.


6 comments:

yatie chomeyl said...

merihanya bday party damia...kek pon best2 comeyl...terus i rs nk g tempah cupcakes wpon xde occasion apa2, boleh gitu? ekekeke

The Juggling Queen said...

hepinye die!!! happy birthday damia, be a good girl, dengar cakap mama tau!

p.s. damia nak dapat adik dah ye? how many months dah?

ibuaiman said...

happy besday Damia...meriah gile besday Damia...siap pakai sayap ala pari-pari lagi gitu...hehe...Aqilah nak kek Mickey skit...

lailasani said...

yatie,
idaklah meriah manee pun.. tp sbb ramai anak2 kecil kan... nampaklaah kemeriahan itu... tu yg suka suki nk wt majlis bday damia ni.... hheehe.. kek/cupcake tu buleh aje nk tempah bebila.. hehehe.. anytime... occasion tu hanyalah syarat kukuh...hehehehe

paij,
thanks aunty... insyaallah... **damia**

ps: insyaallah bulan 8 nti adik kuar... sekrg dh 7 bulan setgh gitu...

cn,
tq aunty cn... wat kecik2 aje laah aunty, mama kata tahun ni last damia jd anak tunggal.. hehhehe...
errkk.. aqilah... kek mickey dah abislaa.. papa ngapp.. hehehehe

Jash said...

happy birthday my dear damia.. muahz!!

lailasani said...

aunty fidz,
tenkiu.. tenkiuuu....
mmmmmmmmmuah**bg air liur skali**

Blog Widget by LinkWithin