Saturday, November 7, 2009

Bersama USANA

02112009 : Hari pertama saya campur dengan sunquick. Errr, rasa yang tak boleh diexplain.
Bukan sedap dan bukan tak sedap. Tapi telan ajelah.

03112009 : Hari ke-2 bersama usana.
Saya campur dengan ribena. SEDAPPP!!! Kawan2 yang try pun cakap, SEDAPP.

04112009 : Hari ke-3, saya campur dengan jus apple twister. Sedap jugak tapi macam manis sikit.
Saya campur dengan air kosong sikit. Jus ni mahal rupanya ek, 1 botol kecik cinonet 355ml tu RM2.40.
Untuk dinner saya campur dengan kurma pulak. Blend USANA+kurma+air sejuk+ais sikit.
Sedap jugak tapi serdak2 kurma tu membuatkan susah pulak saya nk menelan.

05112009 : Hari ke-4, campur dengan ribena lagi. Memang sedap sampai rasa taknak berenti minum.

06112009 : Hari ke-5, ribena jugakkkk...

Ranking saya untuk campuran usana
1-RIBENA
2-JUS EPAL TWISTER
3-KURMA
4-SUNQUICK

Timbangan berat?
Saya belum timbang. Saya rasa kalau tak exercise mana senang2 je nk turunkan berat badan.
So, dah exercise baru boleh timbang.

EBM saya??
Merudum dumdum... sesi pagi dan tengah hari hanya dapat 1oz. Sesi petang dapat 1.5-2oz.
 Adakah kerana DIET saya? Sememangnyalah kan.... Bekalan untuk damia hanyalah 2botolX3oz ebm.
 Fresh milk 2 kotak dan ISOMIL 4 scoop. :(

3 comments:

iem said...

ok ke usana nii??ingat nk diet gak..
kalu ok nk gak try hehe

~Umi.Sufira~ said...

Kak Laila...jom jogging pagi2 kat HBP....pagi tadi mimi pekena 2 round..mengah sebab lama tak jog...mak mimi 5round selamba jer..kekeke....saper yang lagi muda ntah..;P

lailasani said...

iem,
kalau tgk org lain punye testimonial ramai yg cakap ok.
nak tunggu saya bg review, kena tunggu after sebulan saya gunalah ye. akhir bulan 11 ni. br ambik seminggu....

mimi,
ok gak tu jogging ramai2. menariksss.... sabtu ahad mmg pegi ke? nti kalo nk gi akak call kay.
powerlah mak mimi...!! tabik di situ....

Blog Widget by LinkWithin