Saturday, November 28, 2009

Nur Kasih episod akhir

Syok ngadap nur kasih tadi.....
Endingnya seperti yang dijangka dan diharapkan....
Keseluruhan cerita, SGT PUAS HATI.....
Plg saya suka, last sekali yg ditonjolkan ialah bukan NUR dan ADAM (wpun sy mmg suka nur dan adam dpt bersatu kembali)... ttp tentang kasih sayang adik beradik/keluarga dan kematian...
Peringatan ttg apa yg akan dibawa bila tiba saatnya....
Moga kita sama2 dpt ambik iktibar mana2 yg baik dr cerita ni....


7 comments:

MN said...

tak dapat nak tengok betul2!!! uwaaaa...

fiD said...

haha,, tak tengok lo..

~Umi.Sufira~ said...

Mimi pon!! Daisuki crita nih....tapi takdelah sampai meleleh air mata..sebab nur tuh selalu nangis tapi air mata tak keluar..so mimi yang nengok pon takdelah sampai rasa nak nangis..hehehe..

Mrs Azzuri said...

hehe last episode sedih tapi tak sedih sangat. part yang Nur jumpa Adam dlm tren tu macam tak cukup feel la.. haha. tapi.. betul3x apa kak lelo cakap tang ending yang kasih sayang antara family n kematian tuh..

btw org tertengok cerita yg after nur kasih tu.. perghhhhhhh yang ni meleleh air mata i tell u.. esp part anak dia kena tikam depan mata.. waaaaaaaa :(

lailasani said...

MN,
buleh tgk online.. tp tunggu yg dh compile satu episod laa.. baru best... or tunggu yg 725 mlm... no iklan.. syok tengok... tp 725 time paling bz laaa kan...

fid,
kekekeke... drama ni biase laaa, pompuan follow..
my hubby terpaksa follow skali sbb wife dia dh conquer tv..:)

mimi,
ha-ah... nur maybe tak larat dh nk nangiss.. asyik kene nangiss je watak dia.. tp pepe pun akak suke cite nih sampai teringin nk beli dvd... teringin je... takkan beli pun... paling2 cik abe tolong d/load kalo buleh d/load.. hihihi...
btw, drama jepun love generation akak tengok berkali2... langsung tak boring... kekekekekek..

nanad,
aah.. part lam train tu cam ala2 tak logik... memula teka nur akan terjumpa kt tengah jalan ms kat kg tu.. cam tak logik adam buleh jalan secepat tu.. kan patah kaki... hehehehe...

i pun tengok citer lepas tu... org sedih dr awal lagi part anak2 dia kene libas tuh... mengong laaa bapak camtu... semlm dh tulis review sikit kat blog... separuh jalan damia mintak paipai lakss... cam takde mood nk sambung...

cik zatil said...

kabhir bathiar memang hebat laa cite nur kasih neh cetus fenomena baru kat mesia..

bukti nyata, g mane2 semua cite pasal nur kasih, dtg blog kak laila pon cite pasal nur kasih..hehehe

lailasani said...

aahs..
suka kabhir bakthiar ni...
dulu akak tgk gak cerita SEPI, citer2 lain taktau yg mana satu...
mmg berbaloi tgk.. hihiih...

mmg rating naik giler citer nur kasih ni..
thats y dia buleh ulang balik skang..

Blog Widget by LinkWithin