Monday, November 23, 2009

Men-CD-kan damia


Hampir nak terlondeh sbb dah berat dengan air.... Damia main air sambil tolong2 siram pokok mama.

Selepas entry saya yang ini tentang nak men-CD-kan damia, langsung takde update dah pasal CD ni. Saya tak fully CDkan damia. Hanya hujung minggu sahaja guna CD. Belum bersedia utk bawak balik segalas bekalan CD yang berpoo poo damia. Huhuhu... (Anak sendiri punya pun geli ke??)
Dan juga bilangan CD yang saya ada pun terhad. Mmg tak cukup pun utk fully CD.
Walaubagaimanapun, sepanjang minggu lepas saya sudah jimat 5-7 keping diaper utk damia. Pagi2 masa tukar diaper damia untuk ke rumah babysitter, saya gantikan dengan memakaikan CD. (Ouh, bukan saya, papa damia yg tukarkan diaper pagi2. TQ bang)
Di samping jimat duit, saya juga dpt memelihara alam dan juga b*nt*t anak dara saya dr bahan kimia. <-- Ok, ini iklan ye.


Damia sangat suka buat gaya ni...

Nanti saya akan tulis cara2 macamana saya handle CD yg telah terkena poo poo.

Nota tangan saya : Saya rasa ramai yang teragak2 utk memulakan penggunaan CD ni. Nampak macam leceh dan susah kan. Mcm saya, before guna terasa seperti susah je nak merealisasikannya. Tapi bila dah start guna, senang ajelah. Cuma kata kuncinya, KENA TAMBAH darjah KERAJINAN sikit ye. Sikit je, tak banyak pun..:)



2 comments:

cik zatil said...

comel baby posing..hehe

lailasani said...

hohohooh.. damia sgt suke posing camtu... selalu risau kot2 terbalik..

Blog Widget by LinkWithin