Friday, December 11, 2009

Senyap sunyi

Hampir seminggu blog terabai. Banyak benda yg nak dikongsikong bersama tp saya sungguh bz, bz tak sempat berblog sbb :-
  1. family encik suami mai jalan2 johor dan spore, melepak kat rumah kami, ade je masa free kat rumah tak habis2 borak... bila lagi kan nk borak2 sampai anak panggil2 mama... :)
  2. makan! makan! makan! (hancus diet weiii). Byk undangan makan2 dan jalan2 cari makan bersama family. Meriah sungguh!
  3. jalan2 singapore, wpun dh hampir 8 tahun dok sebelah spore ni, nilah baru betul2 pegi jalan2 spore. Kami pergi zoo spore dan orchard road. Plan utk ke sentosa island terpaksa dibatalkan sbb banyak tempat kat sana katanya baby kecit takleh masuk. Kalau dah pergi sana takkan nk jalan2 tepi pantainya saje kan?
  4. PC kena ikut turn. Biras2 tgh jaga kebun (farmville weiihh) mereka. Karang takut semua terbengkalai pulak setelah datang sini bercuti. (mmg setia sungguh depa ni menjaga kebun masing2)
  5. sy mls nk berjaga mlm. hehe. MALAS di situ... gomennasai.
Nota tangan saya : Esok diorg semua dah nak balik. Nanti rumah ni dah senyap sunyi. Sedihnyee....:(


2 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Kak Laila...updatela gambar jalan2 singapore...:)

lailasani said...

insyaallah akan dikongsikongkan kat sini. tunggu cik abe 'cuci' dulu.:)

Blog Widget by LinkWithin