Friday, August 7, 2009

Cantik Tidak Semestinya Perfect!

Manusia yg cantik ke? Fesyen yg cantik ke? Bukan!!!.. bukan!!!...
Dengan lebih tepat, CANTIK DAN MAHAL TAK SEMESTINYA PERFECT!
Kenapa saya tetiba buat kesimpulan seperti di atas?
Sebabnya??
Rice dispenser ini....
Gambar ihsan dari encik google.
Sy MC hari ini kerana kepala pening2 dan sengal2 badan, sementara anakanda masih nyenyak tidur pagi tadi, sy masuklah ke dapur utk buat bubur nasi buat santapan kami berdua. Beras tak sampai satu pot! Huh!! Beras dah habis rupanya. Nasib baik plan nak buat bubur aje, cukuplah setengah pot utk dimakan berdua ngan damia.

Kalau guna bekas beras cabuk yg berharga rm10 tu, tiap2 kali masak nasi saya tahu banyak mana beras yg berbaki. Adakah sy patut let go aje bekas beras tupperware ini?



2 comments:

Anonymous said...

woit..
nak let go bekas ni jual kat aku laa...

hihi
k'laa
-aku tak ingat daa google acount aku
sebab tu jadik anynymous

lailasani said...

k'laa..
hehehehe... nk jual sayang laa pulak..

Blog Widget by LinkWithin