Monday, August 24, 2009

Pelik binti ajaib

Anakanda saya menolak utk disusukan. Siap geleng2 dan lari2 ke sana sini lagi. Semlm satu kali dan hari ni satu kali. Kenapakah????
  1. Semlm last menyusu pkl 9 pagi, pkl 1 tgh hari saya offer, damia taknak.... Pkl 3 baru menyusu dan tido..
  2. Hari ni, pagi2 morning pkl 7 bangun dari tido damia merengek2, sy offer susu tapi damia geleng2 jugak. Nak 'air' katanya.... Huhuhuhu...
Apakah damia dah soro2 nk berenti menyusu???? huhuhu.. Mama damia yg masih belum bersedia..:(


3 comments:

Precious said...

Mungkin susu dah kurang! Mesti minum air banyak2, minum susu gak .. hopefully susu bertambah dan Damia mau menyusu semula ..
Good luck!

julia said...

bukan dia x nak s usu tu, saja nak ubah selera kjap. budak2 gitulah, ada masa dia selera sngt...ada masa dia slow aja mkn minumnyaa

lailasani said...

precious,
mungkin jugak kan. bulan2 pose ni. kekadang tak sempat nk teguk air banyak sangat sbb selalu nk tido awal... heheehehe...
ok.. thanks..

julia,
ouhhh, ada masa2 camtu eh.
ni sbb 1st time damia reject susu.. tu yg terkezut tu... hihihi...
thanks anyway...

Blog Widget by LinkWithin